habitatge

La casa més cara d'Andorra té un preu de 28 milions i està a Xixerella

El xalet està situat al cor de les munyanyes de Pal, té 1.290 metres quadrats i sis habitacions

La casa més cara d'Andorra té un preu de 28 milions i està a Xixerella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’habitatge més car d’Andorra es troba a Xixerella, a la parròquia de la Massana, i té un preu de 28 milions d’euros, segons les dades de la web especialitzada en venda i lloguer de cases Idealista.com. El xalet està situat al mig de les muntanyes de Pal, té 1.290 metres quadrats i compta amb sis habitacions. Aquesta casa supera amb escreix el preu de la resta d’habitatges de luxe que es troben a la venda al Principat. El següent habitatge més car és també un xalet, i en aquest cas està ubicat a la parròquia de Sant Julià de Lòria, concretament a la localitat d’Aixirivall. Per aquest habitatge de 1.200 metres quadrats i sis habitacions demanen 10,5 milions d’euros, una xifra relativament econòmica si es compara amb la casa de Xixerella. Cal destacar que entre els 15 habitatges a la venda de més carestia d’Andorra, 14 són xalets unifamiliars i només un és un pis, situat a Andorra la Vella.

El tercer lloc, amb un preu de venda de 10 milions d’euros segons aquest portal d’Internet, l’ocupa un habitatge també d’Aixirivall. En el Top Ten també trobem dos xalets a Escaldes per 9,8 milions d’euros, un a la Massana per 9,5 milions, un a Andorra la Vella per 9 milions, un altre a Escaldes-Engordany per 7,9 milions, un a Nagol per 7 milions i un a la car­retera dels Vilars per 6,4 milions.

En el catorzè lloc de la llista d’habitatges més cars del Principat és on trobem el primer pis. Es tracta d’una casa de 1.200 metres quadrats, amb nou habitacions i un preu de 5,6 milions d’euros.

Segons el portal immobiliari, la casa de Xixerella també és la més cara tenint en compte el preu per metre quadrat. La segona més costosa, segons aquesta classificació, es troba a Canillo. Una borda reformada de 240 metres quadrats amb un preu de 3,6 milions d’euros. Al tercer lloc de la llista hi trobem un pis, a can Diumenge, per 1,4 milions d’euros i 110 metres quadrats.

tracking