Els tres ferits a l'accident de Bassella estan fora de perill

La mare i la filla continuen en observació i el pare no va arribar a ser ingressat a l’hospital

Els tres ferits a l'accident de Bassella estan fora de perill

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els tres andorrans ferits a l’accident de cotxe que va tenir lloc diumenge a la C-14 a l’altura de Bassella estan fora de perill tot i que dos d’ells continuen ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, on van ser traslladats després del sinistre. Es tracta d’una mare i la seva filla que, amb el pare, circulaven en direcció al Principat quan es van veure involucrats en un accident amb dos vehicles de matrícula espanyola cap a les sis de la tarda al quilòmetre 135 de la C-14. Fonts hospitalàries van detallar que el pare no va arribar a ser ingressat, ja que no va patir ferides ni traumatismes importants.

El cotxe en el qual viatjava la família va sortir de la carretera en tractar d’esquivar un vehicle que viatjava en sentit contrari i va envair el carril pel qual circulaven. Com a conseqüència de la col·lisió, un dels conductors dels vehicles implicats, de nacionalitat espanyola, va perdre la vida. Un altre conductor, també espanyol, va ser ingressat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Aquest és el segon accident mortal de trànsit que es produeix al mateix punt en poc més d’una setmana. Dimecres passat a la nit, un turisme espanyol va xocar frontalment contra un tot terreny amb matrícula andorrana també a l’altura de Bassella, i el conductor del vehicle espanyol en va resultar mort. Tres andorrans van ser ferits i donats d’alta hores després.

Els dos accidents van provocar que es tallés la carretera C-14 durant diverses hores perquè els treballadors dels serveis d’atenció i neteja poguessin dur a terme la seva feina, la qual cosa va provocar cues de fins a vuit quilòmetres.

Dos morts a l’A-2

Un home va morir la matinada d’ahir, poc després de dos quarts de cinc, en un accident que va tenir lloc a l’A-2, a l’altura del terme municipal de Ribera d’Ondar (Segarra). Dos camions i una furgoneta van col·lidir al punt quilomètric 530,2 de la carretera, fet que va provocar la mort d’un home de 40 anys, veí de Reus i de nacionalitat romanesa, i d’un altre home, de 36 anys i veí de Pontevedra. Una tercera persona va resultar ferida de menys gravetat i va haver de ser traslladada a l’Hospital d’Igualada.

tracking