Cinc persones detingudes per violència domèstica

La policia va arrestar dues parelles que s'haurien agredit mútuament i un home de 31 anys per empentar i esgarrapar la seva exparella

Cinc persones detingudes per violència domèsticaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, segons el balanç setmanal d'intervencions. Un home i una dona no residents de 55 i 56 anys respectivament, haurien causat aldarull en una de les habitacions d'un hotel de la capital. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, va apreciar que es tractava d'una agressió mútua de parella. Els agents també van detenir una altra parella a Sant Julià de Lòria, un home i una dona residents de 41 i 31 anys respectivament, tots dos per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, i l'home, a més, per un delicte contra l'administració de justícia. La parella s'hauria agredit mútuament, i l'home hauria incomplert una ordenança penal de prohibició d'entrar en contacte amb l'altra persona detinguda. Finalment, la policia va arrestar un home resident de 31 anys que hauria empentat i esgarrapat en una mà la seva exparella.

D'altra banda, els agents van detenir un home no resident de 50 anys a Andorra la vella, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i contra l'honor, que estaria causant un fort aldarull a la recepció d'un hotel.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van arrestar un jove de 26 anys per donar positiu en un control d'alcoholèmia amb una taxa de 2,03 grams per litre en sang, i que hauria provocat un accident amb danys materials; i un home no resident de 51 anys amb una taxa d'1,59 g/l, que s'hauria identificat amb una identitat falsa. Se l'imputen els presumptes delictes contra la funció pública, contra l'honor i contra la seguretat en el tràfic jurídic. El detingut va reaccionar amb una actitud grollera i desafiant cap als agents.

tracking