reportatge

El comú dona un mes abans de desballestar vuitanta vehicles abandonats

Una vuitantena de vehicles han estat abandonats per part dels respectius propietaris a la via pública de la capital. El comú els ha retirat i ara tenen un mes per passar-los a recollir.

El comú dona un mes abans de desballestar vuitanta vehicles abandonatsarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’una vuitantena de vehicles estaven abandonats en diversos indrets de la capital. El comú va procedir a retirar-los de la via pública en espera que els propietaris vagin a recollir-los. Si no s’iniciarà un procés de desballestament de no retorn. Es tracta d’un edicte que va sortir al BOPA. Segons exposa el comú, la retirada de vehicles s’ha fet “després d’haver constatat el seu abandonament, d’acord amb el que estableix l’article 183 de l’ordinació de l’any 1965”.

El comú va publicar la relació de vehicles abandonats, la majoria amb el nom del propietari, tot i que n’hi ha uns quants que no el tenen designat. Volkswagen, Fiat, Honda, Seat, Nissan, Renault i Citroën són algunes de les marques que apareixen a la llista. A banda, els interessants poden veure el número de la matrícula per comprovar si és seu.

Però, què passa si no s’efectua la recollida del vehicle? Segons el comú, en el termini “improrrogable” d’un mes, a partir de la data de la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra els “eventuals propietaris” s’han de dirigir a les oficines de la corporació per retirar l’automòbil. En cas contrari el comú els considerarà “abandonats” i procedirà a desballestar-los. Es tracta de tot un ultimàtum per a aquelles persones que han optat per estacionar el vehicle sine die a la via pública de la capital. Des d’ahir, compte enrere per determinar quina serà la nova etapa d’aquests vehicles. Tot a punt per al desballestament.

tracking