Les tempestes provoquen tres esllavissades i una inundació

La carretera de l’Aldosa va queda plena de fang i també es va actuar als Cortals i a Prats

Les tempestes provoquen tres esllavissades i una inundacióRTVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La forta pluja que va caure ahir va provocar tres esllavissades i una “petita” inundació que van obligar a intervenir tant els bombers com el COEX, ja que van deixar algunes carreteres del país cobertes de fang i es van haver de netejar perquè tornessin a estar en perfecte estat. Les esllavissades van ser a la Massana, a Encamp i a Canillo, mentre que la inundació va ser en un negoci d’Escaldes-Engordany i, tal com va apuntar un dels caps de l’operació, calculaven que podien necessitar entre cinc i sis hores de treball entre les tres intervencions. El cas més complicat va ser la intervenció a la via que uneix l’Aldosa amb la Massana, on els membres del COEX van haver de treure roques i fang de la carretera. Durant una breu estona es va tallar el trànsit rodat però només per als vehicles que no eren 4x4.

Des de les 17 hores, els urbans del comú van haver de dirigir el trànsit en aquesta carretera però a partir del vespre ja tornava a estar oberta per a tothom.

Després es van dirigir als Cortals d’Encamp i al poble de Prats, a Canillo, per repetir la mateixa tasca, però des del COEX es va indicar que aquestes carreteres havien quedat menys afectades que l’anterior i que els treballs de neteja costarien menys.

Els bombers sí que van intervenir en una “petita” inundació, tal com la va definir el cap de guàrdia, que es va produir en un negoci de l’avinguda Carlemany. El cap va especificar que l’aigua “no ha causat grans desperfectes”. Mentrestant, al carrer un petit tor­rent que baixava per Vivand va sorprendre turistes i veïns.

Les tempestes provoquen tres esllavissades i una inundació

tracking