Mor una jove andorrana a un macrofestival de música a Mollerussa

Els mossos d'esquadra investiguen les causes de la defunció de Sara El Almi Jami, de 30 anys, que va ser trobada inconscient a prop dels lavabos

Mor una jove andorrana a un macrofestival de música a Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona andorrana de 30 anys, Sara El Almi Jami, va morir diumenge al matí al CAP de Mollerussa després de ser trobada inconscient a prop dels lavabos del festival de música electrònica The End of the World que es va celebrar durant la nit i la matinada al Parc de la Serra de la capital del Pla d'Urgell. Els mossos d'esquadra han confirmat que s'ha obert una investigació per determinar les causes de la mort de la jove, que anava indocumentada, i no s'haurien trobat signes de violència.

La difunta, que treballava com auxiliar d'infermeria al SAAS, va ser trobada cap a les set del matí i els serveis mèdics van intentar reanimar-la i la van traslladar al centre d'atenció primària on els facultatius no van poder fer res per salvar-li la vida, segons informa el diari Segre. L'autòpsia que es practicarà al cos a l'Institut de Medicina Legal determinarà els motius de la mort de la dona.

tracking