Detingut un home que amenaçava altres persones a través de WhatsApp

Els missatges anaven dirigits als joves amb els quals havia tingut un altercat a Sant Julià

Detingut un home que amenaçava altres persones a través de WhatsAppFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un resident de 37 anys dissabte al matí que va estar amenaçant a través de l’aplicació WhatsApp un grup de joves amb els quals havia tingut un altercat durant els actes de celebració de la festa major de Sant Julià. Al detingut se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili, la seguretat col·lectiva i la llibertat. Les víctimes de les amenaces han denunciat que la informació sobre els seus telèfons mòbils i altres dades personals les hauria obtingut de forma il·legítima mitjançant l’ús d’eines informàtiques. La detenció es va fer al despatx central de la policia, on el resident s’havia desplaçat amb el seu vehicle per causes desconegudes. En comprovar el seu estat, els agents li van practicar un control d’alcoholèmia que va resultar positiu (1,09 g/l) i va quedar detingut.

Un total de catorze persones més van donar positiu en els controls d’alcoholèmia que la policia va practicar la setmana passada. Les edats dels infractors oscil·len entre els 23 i els 66 anys i les taxes varien des de 0,83 fins a 1,73 g/l. En aquest darrer cas es va practicar la prova arran de l’accident de trànsit que va patir una dona no resident de 65 anys i que va ocasionar danys materials.

Més de mig quilo de marihuana

Un home resident de 29 anys va ser detingut dijous passat a la tarda en plena via pública d’Escaldes mentre estava venen 8 grams de marihuana a una altra persona i encara disposava de 5,8 grams més. Una vegada es van practicar les primeres diligències, la policia es va traslladar al seu domicili, a la mateixa parròquia, on va decomissar més de mig quilo de la mateixa substància, 0,4 grams de cocaïna, així com una bàscula i cent bosses de plàstic per confeccionar dosis. La droga es va trobar tant a casa seva com al traster. També per drogues es va controlar a la frontera del riu Runer un home no resident de 29 anys amb 0,6 grams de cocaïna i 0,8 d’haixix.

Les actuacions policials relacionades amb delictes contra el patrimoni han estat dues, el mateix dia de matinada. Divendres un resident de 37 anys va ser detingut com a presumpte autor d’haver robat en un bar de la Massana. Es va endur 250 euros i 27 cupons de loteria. Poques hores més tard, el robatori es va produir en una frankfurt de la capital. Van ser detingudes dues persones que anaven acompa­nyades d’un menor. El botí va ser de 100 euros. El total de persones detingudes la setmana del 23 al 29 de juliol ha estat de 22.

tracking