Empresa

Una aplicació agrupa totes les competicions esportives del país

Andorra by Sport és un projecte de Riera Machado i compta amb el suport d'Andorra Desenvolupament i Inversió

El project manager d'Andorra by Sport, Riera Machado, presentant el seu projecte.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra by Sport englobarà tots els esdeveniments esportius del país en una aplicacció mòbil, tant per Android com per iOS, i una pàgina web que estaran operatives a partit de dilluns. L'usuari podrà consultar a través d'un calendari tots els esdeveniments que tinguin lloc a Andorra, siguin competicions, partits o d'altres activitats relacionades amb l'esport, siguin de grans dimensions o més locals.

El project manager i ànima d'Andorra by Sport és Riera Machado, que ha explicat que aquest calendari esportiu es podrà consultar a través de tres canals: la pàgina web, l'aplicació mòbil i també les xarxes socials. El calendari informarà dels esdeveniments, i cada esdeveniment comptarà amb un detall explicatiu, així com enllaços cap a les webs dels organitzadors i links per fer la inscripció si, per exemple, es tracta d'una cursa. També hi haurà un directori de contactes i una secció de notícies esportives. L'apliació mòbil, gratuïta, està més pensada per a l'usuari del país, mentre que la web es vol fer atractiva sobretot per a un "públic internacional", ha indicat Machado.

El projecte té un pressupost inicial per a aquest 2018 de 30.000 euros i compta amb el suport d'Andorra Desenvolupament i Inversió, i amb el patrocioni de BancSabadell d'Andorra. Les previsions d'Andorra by Sport, tal com ha explicat el seu project manager Riera Machado, és que al 2020 7.500 persones s'hagin descarregat l'aplicació i que les seves xarxes socials comptin amb 25.000 seguidors.

tracking