x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La dona víctima dels trets a Santa Coloma té el balí dins el cos i no es pot operar

L’atenció rebuda a urgències es va limitar a posar una tireta a la ferida sense fer-li cap radiografia
Actualitzada 21/07/2018 a les 11:57
La dona de 42 anys que va resultar ferida dimecres per l’impacte de balins a l’avinguda Santa Coloma té el projectil dins del cos i no es pot operar. El traumatòleg que porta el cas considera que la intervenció que s’hauria de practicar per extraure-li seria massa agressiva, perquè el balí ha penetrat molt endins el cos de la víctima, tal com es pot comprovar a les radiografies que li van fer l’endemà de patir l’atac. El mateix dia dels fets la dona, de nacionalitat andorrana, va anar a urgències de l’hospital, on es van limitar a posar-li una tireta a la ferida sense fer-li cap radiografia. Ateses les molèsties que li produïa la lesió, l’endemà es va dirigir al seu metge de capçalera, que va activar els protocols per poder calibrar l’abast real de la ferida. Tot i que en principi el fet de tenir el projectil dins el cos no hauria d’implicar cap seqüela greu, sempre que no s’infecti, no es pot descartar que el balí es pugui desplaçar. Si es dona el cas, s’hauria d’analitzar a nivell mèdic quines conseqüències podria comportar el nou emplaçament del projectil.
La víctima ha presentat la cor­responent denúncia davant la policia, cosa que no hauria fet l’altra persona ferida pels trets de balins. Es tracta d’un turista que estava allotjat a un hotel de la zona i que va patir un impacte a la part posterior del cap.


Més dies i més trets

La policia ja ha identificat dos adolescents d’entre 14 i 15 anys que amb tota probabilitat serien els autors dels trets. Les investigacions apunten que dimecres passat no era el primer dia que disparaven l’escopeta contra la gent que passejava per l’avinguda i el dia dels fets haurien disparat més de dues vegades. Un cop completada l’enquesta, als presumptes autors se’ls convocarà a declarar acompanyats dels pares o tutors i amb la presència d’un advocat. Un cop tancat el dossier, la policia el trametrà a la Batllia, que decidirà quines mesures prendre.
Veure’n més
22
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts