Identificats dos menors vinculats amb els trets de balins a la capital

Els ferits, que van rebre impactes al cap i a l’esquena, presentaran denúncia

Identificats dos menors vinculats amb els trets de balins a la capitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va identificar ahir dos menors d’edat com a presumptes autors dels trets de balins que van tenir lloc dimecres pels volts de les tres de la tarda a l’avinguda Santa Coloma d’Andor­ra la Vella i que van ferir dos vianants que passejaven pel car­rer en aquell moment. Segons va poder saber el Diari, a hores d’ara els agents estan fent la investigació pertinent per acabar d’esclarir el succés, i un cop conclosa convocaran els dos identificats al despatx central del cos per prendre’ls declaració. En aquest cas, tenint en compte que es tracta de menors, els possibles autors dels tirs hauran d’anar acompanyats dels seus pares o tutors legals i de l’advocat.

Etiquetes:

Denúncia dels ferits

En aquest sentit, fonts properes al cas van indicar que el fet que els suposats implicats siguin menors d’edat fa que el cas prengui una altra dimensió a l’hora de valorar la responsabilitat que tindrien els presumptes autors. Amb tot, els dos ferits, una dona resident de 43 anys i un home no resident de 56 anys, han presentat una denúncia. Segons van detallar les mateixes fonts, per causes que encara es desconeixen, els dos nens haurien disparat en direcció al carrer, en una zona propera a l’hotel President, mentre estaven jugant amb una escopeta de balins des d’un edifici pròxim a l’avinguda Santa Coloma. Com a conseqüència, una de les víctimes va rebre un impacte a la part baixa de l’esquena i la segona a darrere del cap.

Tots dos van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van rebre atenció per unes ferides de caràcter lleu.

tracking