Equipaments

Marsol es mostra "sorpresa" i "decebuda" per l'aturada del projecte de The Cloud

La cònsol ha valorat la trobada que ha tingut amb Martí i el ministre Torres com a positiva i en la qual han acordat que el voltant de l'edifici connectarà Meritxell i Riberaygua a través d'una gran zona de vianants

Conxita Marsol no descarta aspirar a cap de Govern “en un futur”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, ha explicat aquest matí que l'anunci de la suspensió de The Cloud ha estat una "sorpresa" per al comú i està "decebuda" i "preocupada" amb la situació. Per aquest motiu, s'ha reunit amb el cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Ordenament territorial, Jordi Torres, per tal de trobar una solució ràpida, després que el director general d'AndorraTelecom, Jordi Nadal, anunciés ahir que el projecteessuspenia per inviabilitat. La cònsol ha destacat que des del comú creien "amb el projecte global" que, a part de l'edifici, tambéincloïauna gran zona de vianantsal voltant deTheCloud.

Marsolha valorat la trobada amb Martí i Torres com a "positiva" i ha explicat que han arribat a un acordper a quela urbanització del voltant de l'edifici es faci immediatament, per tal deconnectarl'avinguda Meritxell ambRiberayguaiBoulevardFener. La cònsol ha assegurat que encara no està clar com es durà a terme l'obra però que s'espera tenir-ho enllestit a finals d'aquest any.

tracking