Dos ferits per trets de balins al centre d'Andorra la Vella

Les víctimes són una dona de 43 anys i un home de 56 que van rebre impactes al cap i a l’esquena

Dos ferits per trets de balins al centre d'Andorra la VellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dues persones van resultar ferides ahir per impacte de balins a l’avinguda Santa Coloma d’An-dor­ra la Vella. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la tarda en una zona propera a l’hotel President, segons van explicar fonts properes al cas. Els trets van ferir dos vianants que passejaven pel carrer en aquell moment. Concretament, una dona resident de 43 anys d’edat i un home no resident de 56 anys que van requerir assistència mèdica.

Segons van detallar les mateixes fonts, la primera víctima va rebre un impacte amb l’arma de balins a la part baixa de l’esquena i la segona a darrere del cap. A conseqüència dels fets, tots dos van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van rebre atenció mèdica per tractar les ferides, de caràcter lleu. Fruit de l’agressió, els afectats van presentar una denúncia a la policia, que va obrir una investigació per esbrinar la causa dels dispars. Fonts coneixedores del dossier van indicar que la principal hipòtesi amb la qual treballen els agents és que els presumptes autors dels trets serien uns nens que estaven jugant amb una escopeta de balins des d’un edifici proper que dona a l’avinguda Santa Coloma.

Per causes que encara es desconeixen, els menors haurien disparat l’arma en direcció al car­rer impactant contra les víctimes. Les mateixes fonts van indicar que la policia tindria controlats els nens, però el fet que els presumptes autors siguin menors d’edat fa que el cas prengui una altra dimensió a l’hora de valorar la responsabilitat que tindrien els suposats implicats.

tracking