x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Dues persones resulten ferides per trets de balins al centre de la capital

Les víctimes són una dona de 43 anys i un home de 56 que van rebre impactes al cap i a l’esquena
Els fets es van produir a l'avinguda Santa Coloma.

Dos ferits per trets de balins al centre d'Andorra la Vella

Els fets es van produir a l'avinguda Santa Coloma.

Fernando Galindo
Actualitzada 19/07/2018 a les 16:08
Dues persones van resultar ferides ahir per impacte de balins a l’avinguda Santa Coloma d’An-dor­ra la Vella. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la tarda en una zona propera a l’hotel President, segons van explicar fonts properes al cas. Els trets van ferir dos vianants que passejaven pel carrer en aquell moment. Concretament, una dona resident de 43 anys d’edat i un home no resident de 56 anys que van requerir assistència mèdica.
Segons van detallar les mateixes fonts, la primera víctima va rebre un impacte amb l’arma de balins a la part baixa de l’esquena i la segona a darrere del cap. A conseqüència dels fets, tots dos van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van rebre atenció mèdica per tractar les ferides, de caràcter lleu. Fruit de l’agressió, els afectats van presentar una denúncia a la policia, que va obrir una investigació per esbrinar la causa dels dispars. Fonts coneixedores del dossier van indicar que la principal hipòtesi amb la qual treballen els agents és que els presumptes autors dels trets serien uns nens que estaven jugant amb una escopeta de balins des d’un edifici proper que dona a l’avinguda Santa Coloma.

Per causes que encara es desconeixen, els menors haurien disparat l’arma en direcció al car­rer impactant contra les víctimes. Les mateixes fonts van indicar que la policia tindria controlats els nens, però el fet que els presumptes autors siguin menors d’edat fa que el cas prengui una altra dimensió a l’hora de valorar la responsabilitat que tindrien els suposats implicats.
  • #5 Silvia
    (21/07/18 13:15)

    És molt greu el que ha passat podria haver sigut una desgràcia i no eren "nens"són adolescents de 15 anys. Aquestes coses no haurien de pasar aquí Andorra

    Respondre
  • #4 Increible
    (19/07/18 19:51)

    Es Increïble que pugui passar una cosa aixi, son fets molt greus, encara que siguin "nens" haguessin pogut causar una desgracia i lesions més greus.
    Espero que rebin un castig exemplar tant els "nens" com els seus "pares"

    Respondre
  • #3 Ciutadana
    (19/07/18 17:32)

    Això és molt greu, i encara que siguin menors que hauran de tenir una reprimenda i càstig i pedagogia proporcionades, a més s'ha de demanar responsabilitats als pares que els deixen tenir escopetes de bains, i també a qui els proporciona. O s'actua d'arrel i en profunditat o anem de cara al precipici! L'autoritat está per exercir-la, i amb temes com aquests s'ha d'actuar amb contundència i tallar-lo d'arrel. NO en serveix el que s'acabi amb una disculpa perquè siguin menors. I de quines edats estaríem parlant???

    Respondre
  • #2 Double Croche
    (19/07/18 16:05)

    Il faut regarder les choses avec clairvoyance ! nous sommes dans une société extrêmement violente, alimentée en permanence par des jeux vidéos violents, par des films violents remplis d´hémoglobine, des actualités baignées par de la violence etc........ Et après, nous ne trouvons pas normal qu´un enfant s´amuse avec une arme et fasse la même chose qu´il voit dans les films et les jeux vidéos !! allons ! soyons raisonnables et regardons un peu plus autour de nous !!! La spiritualité, la morale, le contact avec l´autre, le dialogue, la culture..... Tout ça est entrain de disparaître au profit de l´individualisme et de la violence. À RÉFLÉCHIR !!!

    Respondre
  • #1 karlitos
    (19/07/18 13:17)

    Aplicar la llei antiterrorista seria el mes sensat, i fora d´Andorra per sempre.No existeix atentats passios o actius, un atentat a liberta de lliure circulaciò i mes a un Paìs que viu del turism es un atentat i com tal la llei de antiterrorism….

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts