Andbank Espanya absorbeix Merchbanc

L’acord contempla mantenir el president i el director general del grup

Andbank Espanya absorbeix MerchbancARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank Espanya va anunciar ahir un acord per adquirir la gestora especialitzada en patrimonis d’assessorament financer Merchbanc. Segons va explicar l’entitat financera en un comunicat, aquesta gestora compta amb més de 450 milions d’euros en actius sota gestió i més de 3.500 clients. L’operació, que queda pendent d’aprovació per part de les autoritats, suposa la integració del negoci de Merchbanc al grup Andbank, que es consolida com una de les entitats de banca privada líders al mercat espanyol.

Incorporació de talent

El conseller delegat d’Andbank Espanya, Carlos Aso, va valorar així la incorporació: “Estem molt satisfets de poder anunciar aquesta integració, que per a la nostra entitat suposa la incorporació de talent”. Andbank Espa-nya va destacar que l’operació no implicarà cap canvi per als clients de Merchbanc, que s’uneixen ara a clients als quals dona servei l’entitat. L’acord contempla mantenir al capdavant de Merchbanc Joaquín Herrero com a president i José Isern com a director general. Aso va manifestar que l’objectiu de l’ens passa per “garantir la total continuïtat i estabilitat per a tots els clients de Merchbanc”. El directiu va explicar que ara podran accedir a la una millor oferta de productes i serveis d’inversió de la banca privada a Espanya.

D’altra banda, el president de Merchbanc, Joaquín Herrero, va assegurar que estan “molt il·lusionats” per aquesta nova etapa en la història de Merchbanc, que permetrà “enfortir el servei als clients i reforçar el compromís amb els seus interessos”.

tracking