Educació

Cinc alumnes de batxillerat reben el Premi Nacional a l'Estudi

Guardó al millor estudiant de cada promoció de cadascun dels tres sistemes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, va lliurar ahir els diplomes del 16è Premi Nacional a l’Estudi, un guardó que premia l’estudiant de cada promoció de cadascun dels tres sistemes educatius, andorrà, espanyol i francès, que hagi obtingut el millor expedient acadèmic durant el batxillerat o batxillerat professional, en acabar aquest nivell educatiu.

Els alumnes beneficiaris del premi enguany són Carlos dos Santos Rodrigues (batxillerat del sistema educatiu andorrà), Eva Solà Viladesau (batxillerat del sistema educatiu espanyol), Amina Brihi Raguig (batxillerat del sistema educatiu francès), Laura Martínez Alejo (batxillerat professional del sistema educatiu andorrà) i Jèssica Alves Durao, (batxillerat professional del sistema educatiu francès).

En la seva intervenció, el ministre va felicitar els cinc alumnes per l’excel·lent treball i esforç desenvolupats al llarg del curs escolar, que els ha fet mereixedors del premi, dotat amb 3.000 euros per a cadascun dels alumnes guardonats, i els va animar a mantenir la constància en l’estudi en la nova etapa que encetaran en l’ense­nyament superior.

Jover també va recordar que el premi ha evolucionat per esdevenir un estímul per accedir i progressar en l’ensenyament superior, alhora que es recompensa i es premia l’esforç dels alumnes que finalitzen el batxillerat amb les millors notes. Per aquest motiu, el ministre va ressaltar que el premi a l'excel·lència s’atorga pel mèrit acadèmic dels alumnes, sense tenir en compte factors socioeconòmics, i és compatible amb qualsevol altre ajut.

Cinc alumnes de batxillerat reben el Premi Nacional a l'Estudi

Cinc alumnes de batxillerat reben el Premi Nacional a l'Estudi

tracking