Traslladat a Barcelona el motorista alemany ferit molt greument a l'avinguda Salou

El conductor de la motocicleta, de 26 anys, pateix múltiples fractures i una hemorràgia cranial

Un motorista ferit greu en un accident a l'avinguda TarragonaClàudia Campos Troncoso

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor alemany d'una motocicleta que ha patit lesions molt greus en topar amb un camió de matrícula andorrana poc després de les nou d'aquest matí a l'avinguda Salou ha estat traslladat passades les tres de la tarda en helicòpter a l'hospital Sant Pau de Barcelona, segons ha informat el cap de guàrdia del centre andorrà. En arribar a l'hospital català el jove ha estat intervingut del traumatisme cranial que pateix i des del centre han assenyalat que les properes 24 hores són claus en l'evolució del pacient i que ara mateix perilla la seva vida.

L'home, de 26 anys i no resident, havia estat intervingut d'urgència pel trencament de la melsa a Andorra i després d'estabilitzar-lo s'ha fet el trasllat, ja que segons han indicat des de l'hospital pateix múltiples fractures greus a més de l'hemorràgia cranial.

L'accident ha tingut lloc cap a dos quarts de deu del matí i els testimonis dels fets han indicat que el jove que portava una Kawasaki model Z400 de plaques d'Alemanya hauria intentat avançar el camió plataforma per la dreta, moment en el hauria quedat entre el vehicle i la barrera lateral que delimita la calçada, i hauria caigut. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat una dotació de bombers que han rebut l'avís a les 9.30 i dues ambulàncies del SAAS i després de ser atés al lloc del sinistre ha estat traslladat, intubat i immobilitzat fins a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell. El sinistre ha provocat trànsit dens a la zona de les avingudes Tarragona i Salou.

tracking