Tribunals

El fiscal demana 12 anys de presó per l'agressió a Iván Ramírez

L'atleta andorrà va ser apallissat el 7 d'octubre de 2016 a Ejea de los Caballeros i va patir lesions molt greus

El fiscal demana 12 anys de presó per l'agressió a Iván Ramírez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal de l'Audiencia Provincial de Saragossa demana 12 anys de presó i 320.000 euros d'indemnització per l'agressió a Iván Ramírez i les seqüeles que va patir a conseqüència de la brutal pallisa, en el judici que comença demà, segons recull la premsa veïna. Els fets es remunten al 7 d'octubre de 2016 quan l'atleta andorrà va ser agredit a Ejea de los Caballeros per un jove búlgar de 25 anys i va haver d'estar quatre mesos a l'hospital. La fiscalia acusa l'agressor d'un delicte de lesions agreujades i que serà jutjat amb el cosí, que afronta una multa de 3.600 euros com autor d'un delicte d'omissió del deure de socors per haver presenciat l'apallissament i no haver avisat als serveis d'emergència.

La lletrada de Ramírez considera que els fets són constitutius d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa i eleva la petició de pena a 14 anys de presó i una indemnització que inclou 37.200 euros pels dies d'hospitalització, més 5.000 euros per dues intervencions i 100 per cada dia de tractament sense estar a l'hospital, a més de sol·licitar que el processat sigui expulsat d'Espanya.

La defensa dels dos joves búlgars sol·licita l'absolució i en cas de condemna que els fets siguin qualificats com delicte de lesions bàsiques i un altre de lesions greus per imprudència. L'autor de l'agressió resta internat a presó des del 14 d'octubre del 2016.

tracking