Afers exteriors

Pedro Sánchez confirma el suport d'Espanya en l'acord d'associació

El cap de Govern i el president del Govern espanyol han commemorat els 25 anys de relacions bilaterals entre Andorra i Espanya amb una trobada a Madrid.

Toni Martí i Pedro Sánchez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, i el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, han mantingut aquesta tarda una breu reunió, prèvia a l'acte institucional commemoratiu dels 25 anys de relacions bilaterals entre Andorra i Espanya a laFábrica de Moneda y Timbre a Madrid.

El president espanyol ha volgut reafirmar el suport d’Espanya a Andorra en l’acord d’associació amb la UE, afirmant que és una molt bona oportunitat per al Principat per impulsar la seva economia. Sáncheztambé ha mostrat ple suport a la celebració a Andorra de la Cimera Iberoamericana el 2020, afirmant que maracarà una fita en les relacions amb Iberoamerica.

Durant l'acte,Antoni Martí, ha afirmat avui que “les relacions hispanoandorranes són una peça clau per a la construcció de la posició d’Andorra en un món global”. També ha destacat els acords i convenis econòmics, comercials i fiscals signats amb Espanya com a algunes de les fites més importants dels 25 anys de relacions diplomàtiques entre Andorra i Espanya. Segons Martí, la profunda transformació econòmica i fiscal aconseguida per Andorra en els darrers anys ha comptat amb la col·laboració destacada d’Espanya.

Toni Martí es reuneix amb Pedro Sánchez

tracking