Detingut per agredir la seva dona i robar a la biblioteca d'Encamp

L'individu és l'autor del robatori d'una torre d'ordinador de taula, teclat i ratolí d'un valor superior als 700 euros

Licitades quatre places de sotsoficial de nivell B4 per a la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar dissabte un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit domèstic i contra el patrimoni, segons el balanç setmanal d'intervencions. El detingut hauria agredit la seva dona, provocant-li hematomes a l'avantbraç. A més, els agents van identificar l'home com l'autor del robatori d'una torre d'ordinador de taula, teclat i ratolí d'un valor superior als 700 euros, sostret de la biblioteca comunal al mes d'abril. Després d'un registre al domicili, es va poder recuperar el material.

Els agents van detenir una dona i un home de 50 i 51 anys respectivament, per un presumpte delicte de contraban. Els dos individus transportaven 1.780 paquets de tabac al seu turisme particular, valorat en 6.194 euros.

La policia també va arrestar una dona i un home residents de 38 i 41 anys respectivament, després d'haver-se agredit mútuament, i a un jove de 20 anys per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. El detingut no portava documentació i va donar verbalment una falsa identitat.

Pel que fa als delictes contra la salut pública i contra la seguretat del trànsit, els agents van arrestar un home de 34 anys per la presumpta compra de cinc pastilles d'èxtasi en un domicili, a un home de 37 anys per possessió d'1,2 grams de cocaïna i 2 grams de marihuana, a un jove de 22 anys per possessió de 0,7 grams d'speed i 3,8 grams de marihuana, i a un home resident de 37 anys, per donar positiu en un control d'alcoholèmia amb una taxa de 2,14 grams per litre.

Detingut per agredir la seva dona i robar a la biblioteca d'Encamp

tracking