ACB LLIGA ENDESA

Desconnexió letal

L’inici del tercer quart condemna un MoraBanc que ha fet tot el partit a remolc al Palau Blaugrana

Desconnexió letalACB PHOTO / P. LARGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Massa Barça. Els blaugrana van demostrar ahir la seva superioritat i no van donar gairebé opció a un MoraBanc Andorra que va quedar lluny de les prestacions que havia posat en pràctica en els dos duels anteriors i que havien permès somiar amb el passi a les semifinals.

Els tricolors van sortir bé i van agafar una petita renda de sis punts liderats per Albicy, però des de llavors els tricolors van anar a remolc durant tot el partit. Els blaugrana van capgirar ràpidament la situació amb Tomic, de nou, fent mal al pal baix, i amb Pau Ribas des de fora per situar-se deu punts a sobre just al final del primer quart. I la diferència va anar pujant fins als 15 en un matx que semblava pràcticament sentenciat quan tot just començava el segon període.

Però el MoraBanc Andorra no volia acomiadar-se tan d’hora de la possibilitat de liar-la ben grossa al Palau Blaugrana i fer història, i encoratjat pels més de 200 aficionats tricolors que hi havia a les grades van ser capaços, amb un parcial, de tornar a fer somiar els seus que l’heroïcitat era possible quan es van situar a només quatre punts del conjunt dirigit per Svetislav Pesic, una renda que va tornar a pujar fins als vuit punts abans del descans.

I va arribar el moment clau: la sortida del tercer quart. Tres triples consecutius de Víctor Claver van posar un parcial de 13-2 que va pujar la diferència als 19 punts a l’inici de la represa, que va convertir els més de 15 minuts restants en un suplici per als tricolors. Totes les virtuts que els tricolors havien demostrat al llarg de l’any, i especialment en l’eliminatòria contra el Barça, van acabar desapareixent fins acabar caient al Palau Blaugrana.

Un mal dia a l’examen final que no ha d’embrutar la temporada dels de Joan Peñarroya, que tot i quedar-se fora de la Copa del Rei de Gran Canària, han aconseguit la millor classificació històrica de l’entitat a la Lliga Endesa en les vuit temporades que el club ha estat a la màxima categoria del bàsquet espanyol. La temporada 2017-2018 ja és història, i de la que queda a la retina, per un conjunt tricolor que ha anat de menys a més al llarg del curs, amb un dia final que apuntava molt més alt del que finalment ho va acabar sent.

tracking