Recerca

La professora de Harvard Melissa Dell rep el Premi Internacional Calvó Armengol 2017

La investigadora ha ajudat a entendre com funcionen els sistemes econòmics, social i les institucions polítiques.

Toni Martí entrega el Premi Internacional Calvó Armengol a Melissa DellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha entregat avui el V Premi Internacional Calvó Armengol 2017 a laprofessora de Harvard Melissa Dell. El guardó, establert en memòria del professor Antoni Calvó Armengol, és atorgat pel Govern d’Andorra, la Fundació Crèdit Andorrà i la Barcelona Graduate School of Economics. El premi reconeix en aquesta ocasió la recerca de la professora Dell, que ha ajudat a entendre com funcionen els sistemes econòmics, social i les institucions polítiques.

La guanyadora ha impartit una conferència durant la cerimònia de lliurament del premi titulada “Persistence and Transformation in Econòmic Development”, en què ha parlat de la seva investigació.La recerca de Melissa Dell demostra una elevada capacitat d'usar dades històriques per entendre el funcionament d'una varietat d'aspectes econòmics, socials i polítics.

El Premi Internacional Calvó Armengol,que ofereix una dotació en efectiu de 30.000 euros, reconeix els èxits científics dels guardonats. va ser creat l’any 2008 en memòria d’Antoni Calvó Armengol, professor andorrà de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Barcelona GSE que va morir la tardor del 2007 amb 37 anys. S’atorga cada dos anys a un economista o científic social menor de 40 anys que hagi contribuït al coneixement de l’estructura social i a les implicacions que té sobre les interaccions econòmiques.

tracking