política

Carles Naudi qualifica el pacte entre el PS i L'A d'“antinatura”

El conseller massanenc creu que l’acord és una jugada “difícil d’empassar”

Carles Naudi qualifica el pacte entre el PS i L'A d'“antinatura”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general d’Unió Laurediana-Independents per la Massana Carles Naudi creu que el pacte entre el PS i els liberals per a les llistes territorials és “antinatura”. Naudi considera que aquest acord té l’objectiu “d’anar a sumar vots” i opina que és una jugada “difícil d’empassar”. Amb tot, el conseller massanenc diu que els electors“són els que decideixen i poden dir què és el millor”.

“Al final s’ha de parlar d’idees i de programa”, afirma. Naudi posa com a exemple d’incompatibilitat les diferències en l’acostament a Europa, en què el PS i L’A tenen posicionaments més aviat oposats. “El PS és signatari del pacte d’Estat i és molt favorable al projecte i fins no fa gaires dies els meus excompanys [de L’A] estaven en la mateixa línia que estic jo”, assevera el conseller general, que fins ara s’ha mostrat escèptic a causa de la falta d’informació sobre el futur pacte.

Preguntat per l’absència d’SDP a l’acord, Naudi creu que seria més lògic que el PS i el partit de Jaume Bartumeu haguessin anat de bracet per la proximitat ideològica. “Jo entenc que no seria un pacte antinatura que les forces més d’esquerres es tornessin a agrupar”, diu Naudi, que manifesta que una aliança entre el PS i SDP seria “comprensible”. Pel que fa al possible flirteig entre UL i els independents de la Massana amb DA, el representant assegura que “ni ens hem acostat a DA ni a ningú”, i assegura que encara “està molt lluny” decidir ara si presentaran llista nacional i territorial. Naudi admet que s’han fet “dinars i cafès”, però assegura que l’únic que han fet és distanciar-se dels liberals.

tracking