POLÍTICA

Andorra i Xipre signen un conveni per evitar la doble imposició

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha intervingut en la 128a sessió ministerial del Consell d'Europa que ha tingut lloc a la població danesa d'Elsinore

Andorra i Xipre signen un conveni per evitar la doble imposicióSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha participat avui en la 128a sessió ministerial del Consell d'Europa que s'ha celebrat a la població danesa d'Elsinore. Ubachha signat amb el seu homòleg de Xipre, Nikos Christodoulides, un Conveni per evitar la Doble Imposició entre els dos països. Es tracta del 8è conveni per prevenir l'evasió i el frau fiscal. Els ministre de Xipre ha aprofitat per manifestar el suport del país en el procés de negociació de l'acord d'associació d'Andorra amb la Unió Europea.

La ministra ha centrat el seu discurs a reiterar el compromís d'Andorra amb la defensa dels valors del Consell d'Europa. Sobre l'educació, Ubach ha subratllat que el Govern està treballant en la modificació del diploma d'Estat per facilitar als ensenyants una major adquisició de competències de ciutadania democràtica. Ubach també ha ressaltat la voluntat del govern d'Andorra de seguir cooperant en la lluita contra la corrupció, el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme i ha recordat que el Principat acaba de presentar el Llibre blanc d'igualtat i que està treballant en dos projectes de llei sobre la igualtat del tracte i la no-discriminació, i a la infància i la joventut.

L'agenda de la ministra també ha inclòs trobades amb els seus homòlegs a Portugal, Irlanda i Grècia.

tracking