Andorra se suma a una comunitat internacional d'emprenedors

Startup Grind és present a 365 ciutats de 125 països i té el suport de Google for Entrepreneurs

Andorra se suma a una comunitat internacional d'emprenedorsSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra s’ha adherit a Startup Grind, “la comunitat d’emprenedors més gran del món”, segons va explicar ahir el director d’aquest nou projecte (i exjugador de bàsquet professional), Ferran Martínez. Startup Grind, que té al darrere el suport de la marca Google for Entrepreneurs, va néixer a Silicon Valley i ja és present a 365 ciutats de 125 països. A Andorra treballarà amb l’objectiu d’atraure talent i noves empreses, així com per donar a conèixer a tot el món les iniciatives empresarials que s’estan coent al país, va explicar Àlex Rodríguez, director d’Startup Grind al sud d’Europa. Es farà sobretot a través d’esdeveniments en què es portarà ponents que parlaran de la seva experiència. El primer tindrà lloc demà al vespre i el convidat serà el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, que parlarà de l’acord que té Andorra amb el Massachusetts Institute of Technology (MIT). L’objectiu és anar fent esdeveniments d’aquestes característiques de forma regular, de manera que es vagi creant “comunitat”, va dir Rodríguez. “Volem ser partner internacional de totes les iniciatives d’emprenedoria a Andorra”, hi va afegir.

Startup Grind pretén ser una “plataforma”, un “altaveu” per explicar al món “les virtuts d’un país tan obert a l’atracció de talent”, va defensar Martínez. Treballarà, per tant, perquè es vegi Andorra “com una oportunitat” de negoci.

DAVID AGUILAR VISITA L'ESPAI D'INNOVACIÓ D'ANDORRA

David Aguilar, el jove andorrà que s’ha fet una pròtesi per a l’avantbraç dret amb peces de LEGO, va visitar ahir l’Espai d’Innovació d’Andorra, on va ser rebut pel ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, i el secretari d’Estat Josep Missé.

Andorra se suma a una comunitat internacional d'emprenedors

tracking