INNOVACIÓ

La primera sessió d'Startup Grind presentarà els projectes més innovadors

L'esdeveniment tindrà lloc el 16 de maig al Centre de Congressos d'Andora la Vella i anirà a càrrec el ministre d'Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya

La primera sessió d'Startup Grind presentarà els projectes d'innovació del paísADI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Startup Grind és la comunitat global d'emprenedors més gran del món i l'únic soci de comunitat de Google for Entrepreneurs. La primera sessió d'Startup Grind arribarà a Andorra el 16 de maig i consistirà en una presentació dels principals projectes d'innovació que es desenvolupen al país i dels treballs que realitzen conjuntament la Fundació ActuaTech i el Massachusetts Institute of Technology (MIT). La intervenció, que es durà a terme en anglès, anirà a càrrec del ministre d'Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya, al Centre de Congressos d'Andora la Vella.

Durant la presentació de l'esdeveniment que ha tingut lloc aquest matí, el director d'Startup Grind Andorra, Ferran Martínez, ha destacat que "la voluntat és fer conèixer Andorra dins del món emprenedor internacional i poder exportar el talent del país".

Startup Grind està present a 365 ciutats de 125 països on celebra un esdeveniment cada mes amb entrevistes a emprenedors, inversos i líders d'opinió.

tracking