societat

Setze candidatures es presenten a les eleccions de la CASS

Per col·lectius hi ha registrades sis llistes de pensionistes, dues d’empresaris i vuit d’assalariats

Sis candidatures de pensionistes, vuit d'assalariats i dos d'empresaris es presenten a les eleccions de la CASSXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de setze candidatures s’han presentat per concórrer a les eleccions de la CASS, que es duran a terme el 20 de juny, després que ahir es tanqués el període d’inscripcions per participar als comicis . Així, s’han presentat sis llistes per representar el col·lectiu dels pensionistes, dues per part dels empresaris i treballadors per compte propi i vuit per representar el col·lectiu d’assalariats, segons un comunicat emès per la parapública. El 14 de maig el consell d’administració les haurà de validar amb una revisió de les signatures presentades, per comprovar que siguin correctes, i també per comprovar si les persones que s’hi presenten compleixen els requisits. Aquelles llistes que finalment no s’acceptin tindran fins al 22 de maig per presentar al·legacions.

El 20 de juny estan cridats a votar 13.344 pensionistes, 14.950 empresaris i treballadors per compte propi i 37.839 assalariats. Les persones que no hi puguin anar aquell dia podran fer un vot avançat de l’11 al 19 d’aquest mes. Des de la CASS esperen incrementar la participació, que ronda un 4%. Els últims comicis van ser fa quatre anys.

Setze candidatures es presenten a les eleccions de la CASS

tracking