POLÍTICA

Pere López qualifica de postureig la presentació d''El Llibre Blanc de la Igualtat a Andorra"

La futura Llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminiació preveu donar compliment a les prioritats del Llibre blanc

Pere Lòpez al Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del PS, Perez López, ha manifestat que no assitirà a l'"acte de postureig i utilització indeguda de les associacions", fent referència a la presentació d'"ElLlibre Blanc de la Igualtat a Andorra" que ha tingut lloc aquesta tarda al Consell General. Ho ha dit a través del seu compte de Twitter i ha afegit que "8 anys després del Pla per l'igualtat fet pel PS, encara som en fase d'anàlisis i de fotografies".

L'acte de presentació del Llibre blanc de la igualtat a les entitats cíviques que van participar en la seva elaboració d'aquesta tarda ha servit per mostrar el treball final i alhora fer una valoració del punt en què es troben les prioritats que va posar damunt la taula el Llibre blanc de la igualtat. S'ha destacat que l'Avantprojecte de llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminació com l'Avantprojecte de llei dels drets dels infants i els adolescents es podran entrar a tràmit parlamentari properament.

Pere Lòpez

tracking