Enxampat a 188 quilòmetres per hora

La policia catalana el denuncia penalment per anar al doble de la velocitat permesa a la via

Enxampat a 188 quilòmetres per horaMOSSOS D'ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mossos d’esquadra van controlar dimarts passat un home de nacionalitat andorrana que conduïa al doble de la velocitat permesa en una tram de la carretera N-260 a l’altura de la localitat del Pont de Bar, a la comarca de l’Alt Urgell, va informar ahir el cos d’ordre de la Generalitat de Catalunya en un comunicat de premsa. Els agents de la policia catalana van denunciar l’andorrà, de 29 anys d’edat, per un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. Els fets van passar a tres quarts de nou del matí en el transcurs d’un control preventiu de velocitat que s’estava fent a l’altura del punt quilomètric 212,5 de la carretera N-260. En un tram de la via en què la velocitat màxima permesa és de noranta quilòmetres per hora, els mossos d’esquadra van detectar el vehicle del jove andorrà circulant a 188 quilòmetres per hora.

Etiquetes:

Per aquest motiu, els agents de la policia catalana que van aturar poc després el vehicle i van denunciar penalment el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. A més de la denúncia, els mossos d’esquadra van immobilitzar el cotxe, que té matrícula del Principat. El vehicle va quedar a disposició de l’autoritat judicial.

El conductor andorrà, segons posa en relleu el comunicat de premsa de la policia catalana, haurà de comparèixer quan sigui requerit davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

tracking