MoraBanc guanya un 3,6% més i arriba a 23,5 milions d'euros

Pedro González Grau és el nou president de l'entitat per la jubilació de Jordi Mora Magriñá

MoraBanc guanya un 3,6% més i arriba a 23,5 milions d'eurosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc va tancar l'any passat amb uns beneficis de 23,5 milions d'euros que representen un augment del 3,6% respecte l'exercici del 2016, segons ha informat en un comunicat. Des de l'entitat es destaca que "recupera així el camí del creixement orgànic de la seva activitat després de completar el pla estratègic i el procés de transformació operacional i de negoci que va iniciar fa tres anys", per adaptar-se als canvis normatius.

L'entitat ha anunciat a més canvis organitzatius, que queden supeditats a l'aprovació per part del regulador, INAF. Així, el president del banc durant dos anys, Jordi Mora Magriñá, i membre del consell d'administració durant més de dues décades en arribar a l'edat de jubilació estatutària passa el testimoni de la presidència a Pedro González Grau, que era conseller delegat des del 2014.

Des de l'entitat es remarca que la ràtio de solvència és del 18,9% segons els criteris CET 1 de Basilea III, i que suposaria un 27% segons la ràtio de l'INAF, el que situa MoraBanc com a líder del sector, segons s'afirma al comunicat.

tracking