130 corredors participen en la segona edició de la cursa del cos de banders

130 corredors participen en la segona edició de la cursa del cos de bandersANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

130 corredors van participar ahir en la segona cursa dels banders, molt per sobre dels 77 de l’any passat. De fet, un dels reptes que s’havia marcat l’organització del certamen per a aquesta segona edició era atreure més participants. Enguany, la novetat d’un segon circuit més assequible, de 10 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.140 metres batejat com a Enclar Express, ha estat un dels elements clau per aconseguir superar la xifra del 2017

Etiquetes:

Òscar Casal va ser el vencedor del recorregut gran, que va completar en 1 hora i 55 minuts. Una marca molt més ràpida que la que es va aconseguir l’any passat, però s’ha de tenir en compte que la cursa d’ahir es va haver d’escurçar a última hora per temes de seguretat a causa de la neu. En categoria femenina, la victòria va ser per a Ona Castellsagué, amb un temps de 2 hores 30 minuts.

Pel que fa al recorregut més curt, Fernanda Barbosa va imposar-se en categoria femenina, mentre que José Martínez ho va fer en la masculina. “La cursa més petita ha tingut molta acceptació i la gent té ganes de repetir”, va dir el director del cos de banders, Miquel Rossell. De cara a la tercera edició, s’estudia incloure una etapa per als més menuts i acabar de millorar la sortida.

tracking