Economia

Pablo González afirma que “no cal tenir por” de les tecnologies

L’emprenedor va destacar que les eines digitals ofereixen noves oportunitats

Les noves tecnologies, una oportunitat per als emprenedors
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’emprenedor Pablo González, fundador i director de la xarxa de talent jove Pangea, va oferir ahir una conferència a la qual van assistir una trentena de persones per parlar del context digital en què vivim avui en dia. L’empresari va explicar el paper de les noves generacions digitals i com això “no ha de ser una cosa que hàgim de tenir-li por, més aviat un ventall d’oportunitats”, per afegir que “no les hem de deixar escapar”. El jove va destacar que cal percebre la diferència entre “una era de canvis i un canvi d’era”, especialment en l’entorn digital, on, va apuntar, sorgeixen nous ventalls molt sovint que el talent jove pot aprofitar.

González, que amb tan sols 23 anys dirigeix una xarxa de joves talents que compta amb més de 50.000 usuaris, va parlar del context actual: “Hem entrat en una nova era de creixement exponencial.” Segons l’empresari, aquest fet ha provocat que “es redueixin” les possibilitats de planificació però a la vegada ha generat una “hiperconnectivitat”, un fet que permet que tothom tingui accés a infinitat de continguts.

Talent jove

L’emprenedor va explicar com sovint s’ha trobat amb barreres pel simple fet de ser jove: “La gent jove hem pagat una mica els plats trencats i hem rebut un missatge molt negatiu del que podíem aconseguir o no”. Tot i això, va assegurar que gràcies a les eines digitals “s’ha demostrat que no n’hi ha prou de queixar-se, cal prendre accions i demostrar que si realment vols, pots”. L’empresa de González té presència a més de 100 països i ha treballat amb més d’una cinquantena d’empreses.

Pablo González afirma que “no cal tenir por” de les tecnologies

tracking