x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
afers exteriors

La duana francesa adverteix de 'tolerància zero' al contraban

El director de la de Tolosa equipara el tràfic de tabac al d’armes i drogues
“És necessari que el consumidor surti de la idea del turisme fiscal dominical a Andorra per entendre que el tabac de contraban és una mercaderia prohibida com les armes i la droga perquè alimenta la criminalitat.” Són paraules del director regional de duanes de Tolosa, Jean-Michel Pillon, en la presentació, divendres passat, del balanç de les actuacions realitzades l’any passat pel departament que encapçala, en una compareixença en la qual va advertir que hi haurà tolerància zero amb el contraban de tabac procedent d’Andorra. Pillon va insistir en la idea que el tràfic il·legal de tabac alimenta la criminalitat i
  • #4 karlitos
    (03/04/18 22:10)

    Xinos SI tabaco NO........

    Respondre
  • #3 Navarro
    (03/04/18 15:16)

    Mr Pillon, il faut pas brúler l'Andorre. Il est très facile mettre fin à ce fléau des blattes: "Vous devez mettre fin au jeu du beau-père et surtout ne fais pas confiance au pourri du beau-fils". L'information vous vient contaminée!.

    Respondre
  • #2 Adeu Andorra
    (03/04/18 10:39)

    Hem venut la nostra sobirania econòmica a Europa a canvi d'alguns privilegis per a la Banca, s'ha negociat molt malament i el pitjor, d'esquena a la població sense referémdum.... Sense Banca, sense Roaming, amb el Comerç agonitzant, sense Tabac i Aviat sense Duanes, Andorra està morta.

    Respondre
  • #1 Adeu tabac
    (03/04/18 08:38)

    S'han fet les coses malament i ara ho pagarem,la Duana Francesa tè tota la raó del mon de dir prou a la tolerància,els decomisos de tabac ja no diguem a la frontera,son la gota que fa vesar el vas,Tolosa es un mercat de tabac il.licit,i ara amb la marca als paquets i la limitació de producció i importació,aixó ha tocat a la fi. Ni 30 anys ni res,prou de mentides.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts