x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
crisi ministerial

Saboya es planteja deixar el Govern

El titular d’Economia decidirà si continua després de Setmana Santa davant la falta de suport del cap de Govern
Les desavinences entre Toni Martí i Gilbert Saboya no han fet més que accentuar-se des que va començar la legislatura, el 2015. Polítiques i personals. La situació podria haver arribat al límit després dels últims esdeveniments i el titular de la cartera d’Economia, Competitivitat i Innovació es planteja deixar l’executiu. La decisió de continuar al Govern, segons ha pogut saber el Diari, la prendrà en breu, passat Setmana Santa. En el cas de produir-se, Saboya deixaria la primera línia política quan no fa vuit mesos que va abandonar el ministeri d’Exteriors per fer-se càrrec d’una altra cartera i amb unes
  • #16 Lauredia
    (22/03/18 05:16)

    karlitos va dir..
    El senyor Marti no es ningú per decidir si el senyor Saboya sera el proper Consol de Sant Julià o no, davant de tal perla que has dit només puc recordarte que la decisió es del poble lauredià el qual sempre ha estat mes a favor de Liberals que de Democrates per Andorra, aixi que crec que El senyor Marti tindria dificil colocar algu a Sant Julià en tot cas si el senyor Saboya arribes a ser Consol de Sant Julià potser seria per el seu gran esperit de treball i no dubto que podria millorà molt la imatge de la parroquia despres de el gran desastre de el senyor Vila durant aquesta legislatura. Crec que shauria de valorar la feina feta pel senyor Saboya ja que crec que ha sigut un gran Ministre de Exteriors i ojalá algun dia tinguis rao i pugui ser consol de Sant Julià i ser un gran consol que es el que necessitem ara mateix el poble lauredià.

    Respondre
  • #15 karlitos
    (21/03/18 15:16)

    Saboya proper cònsol de Sant Julià de Lòria, per haver servit al Govern del Marti, segurament, la política es la política i els favors es paguem.........

    Respondre
  • #14 john
    (21/03/18 13:18)

    i que et pensaves que t'havia escollit per la teva capacitat en la feina,jajajajaja, amb aquest sempre hi ha una segona lectura, marxa hi demostra que no et cal per res. i de pas demostra dignitat.

    Respondre
  • #13 Pere
    (21/03/18 13:14)

    Cada cop tinc més clar, que els polítics es representen a ells mateixos. Ens estem jugant el país i tot són espectacles i picabaralles personals. Que en surti algú amb seny i ens tregui del pou on estem ficats.

    Respondre
  • #12 Futur esperançador
    (21/03/18 11:08)

    Andorra té futur.
    Darrera de DA qualsevol que entri ho farà millor

    Respondre
  • #11 Mama po
    (21/03/18 10:21)

    Ohhh quina perdua !! Ni Aquesta nit, ni dema, ni l any que be podre dormi, la Politica esta a punt de perdre un lider, sort que el nostre estimat lider Suprem Marti encara no marxa, seria massa perdua els 2 !! Quin patiment mes gran. 

    Respondre
  • #10 dand
    (21/03/18 10:18)

    ahir cadidat i avui plega.....

    Respondre
  • #9 Jo
    (21/03/18 10:13)

  • #8 Marc
    (21/03/18 10:01)

    Doncs ..... ADEUUUUUUU !

    Respondre
  • #7 Lintu
    (21/03/18 10:00)

    Tot DA hauria de dimitir ! Mai va´m tenir un govern tant problemàtic i envolucrat en tants escàndols. La imatge que estàn donant d´Andorra és patètica i espero que no tornin a guanyar perqué estàn deixant un desastre ! Donen una imatge molt dolenta de la política. El cas del Cinca, BPA, tots els escàndols lligats amb corrupció, despèses injustificades i més fan que aumentar la mala imatge que tenen. Al final, son ells que provoquen el mal estar al país. Un punyal d´homes i dones ! Estan completament desconectats de la realitat. Personalment, llegiré amb una lupa tots els programes electorals i potser aniré a votar si inclouen detalls sobre el futur de la joventut, el canvi climàtic i la posibilitat de desenvolupament de les empreses andorranes. No vull sentir més espanyolades. Vull que els polítics s´impliquin en la realitat d´Andorra ! i que pensin en els andorrans !

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts