El sindicats plantegen noves mobilitzacions

Els funcionaris anuncien noves mobilitzacions si Govern no respon a les seves reclamacions

El sindicats plantegen noves mobilitzacionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats amenacen el Govern amb noves aturades i mobilitzacions de cara a la pròxima setmana, si no donen resposta a les seves demandes sobre la llei de la Funció Pública. Ho va explicar la representant dels funcionaris de policia, Lara Vilamala, després de la reunió que es va celebrar ahir entre els representants dels sindicats que van encapçalar la vaga dels treballadors de la Funció Pública de dijous i divendres passat, a la caserna dels bombers de Santa Coloma. “No ens aturarem i seguirem vetllant pels nostres drets. La pròxima setmana organitzarem noves mobilitzacions i ens escoltaran segur”, va dir.

Etiquetes:

En aquesta trobada no hi va ser l’advocat que els havia d’assessorar per presentar la demanda contra el decret de serveis mínims que Govern va aprovar per la vaga, encara que sí que van decidir que ells presentaran a la Batllia uns serveis mínims “justos” i que sigui la justícia “qui decideixi si són correctes, o no”.

Els representants sindicals també tenen planejat assessorar-se sobre la manera es podria denunciar caps i responsables que “van amenaçar i coaccionar molts treballadors que volien fer vaga la setmana passada”, va dir Vilamala. “Ha passat, ho sabem i és molt greu, per això encara hem de veure com es pot actuar. Si nosaltres demandem els caps que ho van fer o si ha de ser directament la persona afectada, veurem.” Finalment, la representant dels policies va recordar que el decret de serveis mínims de Govern “ens va fer molt mal perquè establia un nombre de treballadors més elevat que quan estem de vacances”, va reivindicar.

tracking