x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

El Constitucional admet el recurs del PS per la decisió del síndic de destituir López de la presidència del grup mixt

El partit va recòrrer a l'Alt Tribunal en considerar que Mateu es va excedir en les atribucions i que es van vulnerar els drets dels consellers generals
Actualitzada 19/03/2018 a les 16:30
El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el recurs presentat pel Partit Socialdemòcrata contra la decisió del síndic general de canviar la presidència del grup mixt. La formació va argumentar que Vicenç Mateu es va excedir en les competències per decidir que Pere López deixés de ser el president del grup parlamentari i que el càrrec el passés a ocupar un dels consellers que havien arribat al grup després de marxar del grup liberal. També van considerar que s'havien vulnerat els drets dels consellers generals per les decisions adoptades.
La crisi per organitzar el grup mixt es va produir quan es van incorporar els cinc parlamentaris d'Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos, fins llavors integrants del grup liberal. La falta d'acord entre els nou membres del grup, on també hi són els tres consellers del PS, un d'SDP i la independent Sílvia Bonet, va provocar que els socialdemòcrates no participessin en l'acord del nou reglament de funcionament del grup. Finalment, la presidència del grup va recaure en Josep Pintat.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts