turisme

Cancel·lats els vols entre la Seu i Marsella

Aquest cap de setmana ja no hi havia trajectes a la ciutat gal·la perquè l’empresa no tenia clients

Cancel·lats els vols entre la Seu i MarsellaCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa Viatges Regina ha anul·lat la línia que connecta l’aeroport d’Andorra-la Seu amb Marsella per falta de clients. L’agència respecta els bitllets venuts per al proper cap de setmana però es derivarà els clients a vols de la companyia Vueling a través de l’aeroport de Barcelona. Així que les operatives previstes fins a l’1 d’abril vinent queden anul·lades. Ho va explicar ahir el responsable de Viatges Regina, Albert Vinseiro, que va fer una valoració “molt positiva” de l’estrena de la companyia El Teu Soci Aeri (TSA) com a operadora dels vols d’hivern de Regina, que es repeteixen per segon cap de setmana consecutiu. De fet, aquest cap de setmana ja no hi havia vols al a ciutat gal·la perquè Regina no tenia cap reserva.

TSA es va estrenar ahir com a operadora de l’operativa plantejada per Regina per portar turistes d’hivern a l’Alt Urgell i Andor­ra després del trencament amb qui inicialment havia d’encarregar-se del vol, Twin Jet. Vinseiro va oficialitzar dijous l’acord amb TSA en considerar que Twin Jet no havia ofert el servei òptim. El descontentament va estar provocat pel fet que divendres de la setmana passada, primera jornada de vols, els passatgers que venien de Madrid fossin desviats a Girona perquè el pilot no va veure òptimes les condicions de visibilitat malgrat que l’aeroport de la Seu era operatiu.

Però l’avió de la companyia d’aerotaxis andorrana, amb base a les instal·lacions de l’Alt Urgell, és de vuit places, fet que va obligar a doblar la línia entre Palma i la Seu i fer dues sortides durant el matí per poder absorbir tots els passatgers. El primer avió va traslladar cinc viatgers i el segon, set persones més. De Palma van venir quatre passatgers. Vinseiro va destacar que els trajectes són més ràpids, amb un estalvi d’entre 10 i 15 minuts. A la ruta la Seu-Madrid van viatjar cinc persones i en la de Madrid-la Seu ho van fer quatre més.

tracking