Una operació contra el contraban de tabac acaba amb sis detencions

El batlle instructor va ordenar el seu arrest per tràfic de materials sensibles

Una operació contra el contraban de tabac acaba amb sis detencions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va notificar la detenció de sis persones en el marc de l’operació Lliri, que investiga una trama de blanqueig de diners o valors, d’associació il·lícita i de tràfic de mercaderies sensibles. Segons fons policials, el batlle instructor del cas hauria ordenat al cos l’arrest d’aquestes persones, totes elles residents amb edats compreses entre els 21 i els 62 anys. Els detinguts estarien acusats d’haver comès els delictes esmentats, el darrer dels quals seria haver fet contraban de tabac per la frontera del riu Runer.

Etiquetes:

El balanç de detencions també explicava l’arrest de dos homes, dos residents de 24 i de 30 anys, per delictes contra la integritat en l’àmbit domèstic. En el primer cas, el jove hauria bufetejat la seva parella, mentre que al segon, se li imputaran delictes contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili, contra la integritat física, contra la funció pública i contra el patrimoni, per haver agredit la seva exparella, haver-li trencat un telèfon mòbil, valorat en 1.000 euros, i haver-se barallat posteriorment amb els agents que el van detenir. Durant la baralla, un dels policies va acabar amb lesions en un colze.

Dues persones no residents, de 42 i 44 anys, van ser arrestades per un delicte contra la integritat física després d’haver provocat, aparentment sense motiu, una baralla en un local d’oci nocturn d’Escaldes-Engordany, i haver lesionat dos dels clients.

Finalment, el balanç de detencions revela que deu persones van ser arrestades per superar el límit d’alcohol permès en conducció. El que presentava un índex més alt va ser un resident de 34 anys, que a les 5.37 del passat diumenge se li va fer un requeriment perquè estava aturat a la calçada amb el motor engegat. En la posterior prova d’alcoholèmia, va donar un resultat d’1,91 grams per litre de sang.

ARRESTAT L'ENDEMÀ, PER UNA BARALLA

La policia va detenir un resident de 47 anys diumenge passat per les lesions que li va ocasionar a un home després de la baralla que havien protagonitzat la matinada anterior, en un local d’oci d’Escaldes. En aquell moment els agents el van identificar però no detenir, i després de comprovar a l’hospital les lesions que havia rebut l’agredit, van tornar l’endemà per portar-lo davant la justícia.

tracking