política

El PS demana informació per la convocatòria de professors anul·lada pel Tribunal Superior

El PS demana informació per la convocatòria de professors anul·lada pel Tribunal Superior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general socialdemòcrata Pere López va presentar ahir una demanda d’informació relativa a la convocatòria de places vacants per a professors que es va fer el 2016 i que recentment ha estat anul·lada pel Tribunal Superior, ja que, segons López, aquest fet va generar “neguit” entre la comunitat educativa, i va lamentar les conseqüències que pot tenir la “incorrecta” manera de fer del ministeri.

Amb aquesta demanda, que el PS va trametre a Sindicatura ahir, reclama que se li faciliti informació sobre els membres del comitè de selecció, així com el seu currículum. També vol tenir la relació dels assessoraments contractats, el seu cost i la llista de tasques realitzades. Un altre punt de la demanda, justament, fa referència a la petició de tenir accés als exàmens. Es demanarà saber els resultats obtinguts per totes les persones que s’hi van presentar i les resolucions del comitè tècnic i del Govern, declarant la idoneïtat o no de cadascuna de les persones presentades.

El conseller va argumentar que “la sentència assenyala importants defectes de forma” en la convocatòria i va anunciar que faran una pregunta o alguna acció política, per demanar explicacions de “l’aparent errada”.

tracking