La policia deté tres homes per agredir i amenaçar les parelles

Un va intimidar l’exdona amb un ganivet i un altre va propinar a la parella un cop de puny al nas

La policia deté tres homes per agredir i amenaçar les parellesF, G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada tres homes per violència domèstica. El primer arrest és de dijous passat a la parròquia de Canillo. Segons va explicar la policia, van controlar un home no resident de 42 anys després que maltractés, amenacés de paraula i també intimidés l’exparella amb un ganivet de cuina. Les altres dues detencions són de diumenge. La primera intervenció del cos policial va ser de matinada en un hotel de Soldeu. L’arrestat, un turista de 31 anys, va propinar un cop de puny al nas de la seva parella provocant-li una hemor­ràgia “aparatosa”, va assenyalar la policia. Finalment, la tercera detenció va tenir lloc a les quatre de la tarda a Escaldes. En aquest cas, els agents van traslladar fins al despatx de l’Obac un resident de 42 anys després que una patrulla observés al carrer un forcejament entre una parella i sentís “clarament que la persona de sexe masculí proferia amenaces de mort a l’altra part”.

Etiquetes:

Droga i frontera

El servei d’ordre va detenir set persones per possessió de petites quantitats de droga en el decurs de la setmana. Cinc dels controls van ser a la duana del riu Runer i amb l’ajuda d’un dels gossos ensinistrats en la recerca d’estupefaents. El primer, dilluns dia 19, es va saldar amb el control d’un no resident de 36 anys per dur 1,5 grams de cocaïna amagada al mitjó. L’endemà, l’arrestat va ser un temporer de 22 anys que duia 0,5 grams de metamfetamina. Dissabte passat, de matinada, la policia va fer el comís més destacat d’estupefaents a dos no residents de 26 i 32 anys: 4 pastilles d’èxtasi. 0,6 grams d’MDMA, 1,2 grams d’speed i 4,1 de cocaïna. També dissabte els agents desplaçats al riu Runer van interceptar un altre no resident de 31 anys amb 0,7 grams de cocaïna, 0,8 grams de ketamina i 0,6 d’MDMA amagats a la sabata. La darrera de les intervencions a la frontera espanyola va ser diumenge per arrestar novament un no resident amb 1,1 grams de cocaïna i 0,4 d’MDMA. Havia amagat l’estupefaent a la zona dels genitals. La setena detenció va ser en un control rutinari dimecres de matinada a la capital. L’arrestat, un resident, duia a sobre 1,1 grams de cocaïna.

PROVOCA DANYS EN UNA BIBLIOTECA I COLPEJA UN POLICIA

Un no resident de 28 anys va ser detingut dissabte a la tarda al Pas de la Casa després de protagonitzar, primer, un incident violent a la biblioteca del complex esportiu del poble (a banda de provocar l’alteració de l’ordre va trencar una prestatgeria) i després en una parada d’autobús. La policia va ser alertada pel servei de circulació del nucli encampadà dels fets i l’home, molt alterat, va acabar clavant un cop de puny a un dels agents que va intervenir-hi provocant-li lesions en un ull. A més, segons va explicar el cos d’ordre, també va proferir “amenaces greus” als agents de l’autoritat. Se li imputen els delictes contra la funció pública, la integritat i contra la llibertat.

tracking