Crèdit Andorrà desenvolupa una nova tecnologia financera

El giny serà usat pels gestors bancaris per als clients de banca privada

Crèdit Andorrà desenvolupa una nova tecnologia financeraD. R. /ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà va presentar ahir el desenvolupament d’una nova tecnologia amb la plataforma Salesforce, una empresa especialitzada en la creació de software. L’ens pretén revolucionar el sector d’assessorament financer gràcies a un procés de transformació digital amb el qual es vol personalitzar al màxim la gestió i el servei als clients de banca privada. El director de la divisió de Serveis Corporatius de l’entitat, Josep Escoriza, va assenyalar que aquesta plataforma “permetrà digitalitzar tots els serveis i millorar l’experiència dels nostres usuaris”. Segons Escoriza, l’ús d’aquesta tecnologia facilitarà, per exemple, la digitalització de procediments bancaris per a la clientela. “Ara podrem fer visites directament a casa dels clients privats, no hauran de passar per l’oficina”, va puntualitzar.

Etiquetes:

El vicepresident d’operacions de Salesforce a Europa, Àfrica i Orient Mitjà, Arsenio Otero, va apuntar que les tecnologies “han canviat la manera com els clients es relacionen amb les empreses”, i va afegir que per aquest motiu, “és molt important adaptar-se”.

Segons l’entitat, aquesta so- lució tecnològica permetrà “millorar la sistemàtica comercial i proporcionar més eficiència i eficàcia de gestió”. Finalment, el director de la divisió de Serveis Corporatius, Ramon Lladós, va assegurar que la implantació del nou software “manté els nivells de seguretat”. La tecnologia estarà disponible per als clients d’An-dor­ra i les filials d’Espanya, a través de Banco Alcalá, i de Luxemburg, a través de Banque des Patrimoines Privés. La multinacional Salesforce té 30.000 treballadors arreu del món.

tracking