Successos

Moren un pare i el fill de 16 anys en un accident de moto

La policia no descarta que un altre vehicle, que hauria fugit, estigui implicat en el sinistre

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El pare del noi de 16 anys va perdre la vida ahir en un greu accident de trànsit a l’avinguda Salou d’Andor­ra la Vella ha mort aquest matí. l'home, de 45 anys, ha estat tota la nit "molt greu" sent atès pels metges de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i no s'ha pogut recuperar de les greus lesions que va patir en el sinistre, segons han informat des del centre. També han explicat que aquest matí es practicarà l'autòpsia de les dues víctimes de l'accident ocorregut a dos quarts de nou a prop d'una benzinera.

Els dos difunts viatjaven en direcció a Sant Julià de Lòria en una motocicleta de gran cilindrada conduïda pel pare, que inicialment va ser traslladat en estat molt greu a l’hospital. Segons fonts properes a la investigació, s’especulava amb la possibilitat que en el sinistre s’hagués vist implicat un segon vehicle, un turisme, i que el conductor hauria fugit.

Els fets van succeir uns metres abans de la rotonda a tocar de l’establiment Viena, a l’altura d’una benzinera i de l’establiment Mr. Bricolage. Per causes que no es van determinar, la motocicleta en què viatjaven l’adult i el menor va sortir de la via i va impactar contra un arbre situat al marge de la calçada. La caiguda va provocar la mort a l’acte del passatger, el menor, i va ocasionar lesions d’extrema gravetat al pare. Fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers, sanitaris del servei d’urgències mèdiques i agents de la policia per iniciar la investigació de l’accident. El pare va ser estabilitzat al lloc i va ser traslladat a l’hospital amb ferides de caràcter molt greu. La policia va confirmar una mort ahir a la nit i que el cas ja es trobava “judicialitzat”. Tots dos ocupants eren residents d’origen portuguès, segons van assenyalar les fonts.

L’accident va provocar alteracions en la circulació. El trànsit en direcció a la capital no es va interrompre, mentre que el que es dirigia a Sant Julià de Lòria va ser desviat per la benzinera. Pels volts de les deu de la nit la circulació ja s’havia restablert.

És el segon accident de trànsit mortal a les carreteres andorranes des que va començar l’any. El 6 de gener va perdre la vida un home de 57 anys també en accident de moto. Un altre motorista andorrà va morir uns dies després en un sinistre a la C-14.

Mor un noi de 16 anys en un accident de moto

Mor un noi de 16 anys en un accident de moto

Mor un noi de 16 anys en un accident de moto

Mor un noi de 16 anys en un accident de moto

Moren un pare i el fill de 16 anys en un accident de moto

Moren un pare i el fill de 16 anys en un accident de moto

tracking