x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
FUNCIÓ PÚBLICA

Govern i sindicats seuran a negociar

Gabriel Ubach manté que la porta s’ha obert perquè Toni Martí ha acceptat parlar “per primera vegada de la llei, no dels reglaments”
Govern i sindicats seuran a negociar. El Govern i els representants de la Plataforma Sindical de l’administració es trobaran dijous per debatre les propostes que l’executiu va formular la setmana passada sobre la tramitació de la Llei de la Funció Pública i canvis a la mateixa, entre les quals hi havia el plantejament d’una jornada intensiva de 7,5 hores. El pas entre els uns i els altres s’ha donat després que, segons el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), “Toni Martí, ha obert la porta a poder parlar per primera vegada i definitivament de la llei, no dels
  • #3 Ciutadà cabrejat
    (20/02/18 13:54)

    Un país on els que manen la caguen, els que volen el lloc donen support als funcionaris ( con el Sr. Gallardo) no té futur. Quina cafres!!! Tot per mantenir o recuperar una cadira. Espero que hi hagi molt poca participació en les properes eleccions i un percentatge superant el 50% de vots blancs. Necessitem un partit ultra conservador el més aviat possible per eliminar aquests partits de centre. Una DRETA forta i una ESQUERRA. 

    Respondre
  • #2 Pere
    (20/02/18 10:15)

    Uns ho estan fent malament, però els altres molt pitjor. Així està el país...

    Respondre
  • #1 Ciutadà cabrejat
    (20/02/18 08:12)

    Quina baixada de pantalons del Govern. 7 anys de DA per fer aquest nyap de Llei. Martí cap a casa et volem. Foti el camp Ja!!! Volem un partit amb col..... i que marxin els millors. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts