x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reforma del funcionariat

Funcionaris, intensiu de 7,5 hores

El Govern proposa als funcionaris un intensiu de 7,5 hores que suposaria treballar seguit cada dia i fer 37,5 hores setmanals.
L’oferta de compaginar la vida laboral i familiar que va fer el Govern dimarts als sindicats de funcionaris passa per la creació d’un sistema intensiu per a tots els empleats públics que signifiqui treballar set hores i mitja seguides cada dia. El model, similar al que s’aplica a la justícia, es basa en el fet de repartir les 37,5 hores que s’estan treballant actualment a l’administració en cinc jornades laborals idèntiques. El servei no es reduiria, ja que s’establirien diversos torns, segons fonts coneixedores de la proposta, per mantenir el mateix horari d’atenció i servei. Per exemple, el torn de
  • #30 politics vip
    (15/02/18 19:17)

    Ami el Sr Gallardo em fa molta gracia quan diu que dona suport a la vaga ,sen el partit lliberal un dels que mes personal va posar a l'administració per poder fer i desfer amb els vots dels funcionaris , sempre parla qui tindria que callar ,de totes maneres tots els partits han fet el mateix arruïnant al país, aquesta es la visió de futur dels polítics d'aquest país, un país que sinó li posant una canya s'ofegarà en un tres i no res, Bueno!! Ja esta ofegat i ara tots volen venir a fer veure que son els salvadors de la pàtria, els funcionaris no tenen culpa de tenir bones condicions ,els de mes a dalt per prometre el que sabien que arribaria un dia que no podien donar però el nivell polític es tan vaig aquí que no poden veure mes en lla de les 24 hores ,el futur es el present de les butxaques dels vip que regenten el país

    Respondre
  • #29 un mes
    (15/02/18 18:50)

    Tens tota la rao del sangoneo de l'escola Andorra, mentre a les altres escoles es fa una formació molt bona o mes que a l'escola Andorrana amb la meitat de professors allà tenen la professora, l'ajudanta la sub-ajudanta i l'amiga de l'ajudanta, els comuns son 7 per 70.000 habitants mentre a Espanya o França tenen un ajuntament per 300.000 i axis va tot ,de totes maneres quan els de la EU es donin una passejada per aquestes 4 muntanyes no cal tenir cap dubte que adreçaran mes de 4 pics d'aquestes muntanyes i molts que ara viuen com reis viuran nomes que de nostàlgia ,això si mentrestant que me quiten lo bailao pensen ells ,aprofiteu- se perquè això s'acaba

    Respondre
  • #28 estevet1
    (15/02/18 17:21)

    A veure, les coses com són: hi han funcionaris que compleixen i d'altres que no. Punt. Però tots aprofiten dels "avenços socials" -no crec que tots ho siguin- a càrrec de la padrina i el poble ras, al qual se l'apreta cada vegada més, veu a tot el col·lectiu de funcionaris com a xupòpters afavorits. El problema, al meu entendre, no és la funció, sinó el volum de funcionaris que treballen per a un nombre desmesurat d'administracions públiques per a un petit país de 75.000 habitants. A Noruega i a Dinamarca, es poden permetre polítiques socials perquè els ciutadans, els funcionaris i els polítics són responsables i no tenen una funció pública desmesurada que s'emporta bona part del pressupost (miri quan costa només l'escola andorrana), i doncs ruïnosa, com a Andorra.

    Respondre
  • #27 estevet2
    (15/02/18 17:20)

    Els culpables d'aquesta situació? Tinc molt clar que són els nostres polítics, massa preocupats durant dècades a defendre els seus interesos que no pas els del país. Els del passat per haver deixat el sistema gangrenar-se i els actuals per no optimitzar el nombre d'administracions públiques i els recursos humans, no donar l'exemple d'austeritat exigida als demés i sobre tot no fer contribuïr a les arques públiques els més pudents. O emprem un camí on tothom col·labora o fomentarem cada vegada més les tensions que enfronten els uns amb els altres com ho veiem avui en dia.

    Respondre
  • #26 on són els trolls sindicals?
    (15/02/18 17:15)


    On són tots els trolls que deien que era mentida que Govern feia l'oferta de l'intensiu? On són? Uaj juas juas juas. Un cop més la realitat us deixa en ridícul. juas juas juas. NO INTENTEU ENGANYAR MÉS A LA GENT.

    Respondre
  • #25 MARKLIN2
    (15/02/18 15:05)

  • #24 Ando
    (15/02/18 14:18)

    A alguns (i no la majoria de funcionaris d'Andorra per molt que es digui) potser és millor que facin 37,5 treballant de veritat que no 40 de "florero". I si no treballen, doncs fora d'una vegada que el que fan és donar mala premsa a la resta. I la vaga, dies de lliure disposició fins que s'acabin i desprès descomptar si us plau 

    Respondre
  • #23 el papa
    (15/02/18 13:48)

  • #22 Edicte
    (15/02/18 13:29)

    Casual va dir..
    Doncs lo que has de fer es presentar-te a un edicte. Mira si és fàcil! Això si t'ho hauras de guanyar, perquè has de passar proves i més proves! Sort!

    Respondre
  • #21 fals, la mitjana és 37,5
    (15/02/18 13:24)

    t'equivoques va dir..
    quan fas la mitjana anual de les setmanes normals (40) amb les setmanes intensives (35 hores a tot l'estiu i períodes escolars i altres) surt 37,5. Un cop més els que més crideu són els que no teniu ni punyetera idea ni del que teniu ni del que defenseu ni del que voleu. Prefereixo pensar que sou ignorants que no pas mentiders perque`sabeu lo del les 37,5 i voleu enganyar.

    Respondre
Veure’n més
30
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts