solidaritat

Mans Unides posa en marxa la campanya 2018 amb l'objectiu de recaptar 132.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comparteix el que importa. Sota aquest lema Mans Unides posa en marxa la seva campanya per al 2018 amb l’objectiu de recaptar 132.000 euros per al finançament de diferents projectes al Camerun, Senegal, Guinea-Conakry i Hondures. La xifra que es vol aconseguir recaptar aquest any és similar a la de l’any passat, quan es van superar les expectatives. La presidenta de Mans Unides a Andorra, Meritxell Farrero, va detallar ahir en la presentació del lema d’aquest any que vol fer incidència en el fet que el 2016 encara hi havia 815 milions de persones al món que passaven fam i que la situació està lluny de millorar. Per tant, es vol remarcar aquesta necessitat de compartir les coses que més importen i més quan, tal com va comentar Farrero, avui en dia a través de les xarxes socials es comparteixen coses “sense cap mena d’implicació”.

Entre els projectes que l’ONG vol finançar aquest any hi ha un edifici per a l’hospitalització de malalts en fase terminal al Camerun, i per al qual ja es compta amb una aportació del Govern de 40.000 euros; la renovació d’una aula d’informàtica d’un centre de secundària, l’adquisició d’un vehicle per atendre els desplaçaments de malalts greus als centres mèdics i la rehabilitació d’una escola bressol, tots tres projectes al Senegal; la construcció d’una aula a una escola de Guinea-Conakry on la ràtio per classe és molt elevada i el finançament d’un projecte a Hondures per donar suport a la inclusió a l’escola de nens amb discapacitats.

Per recaptar fons per a les diferents iniciatives s’ha programat un seguit d’activitats que arrencaran dijous amb un cinefòrum a les 19 hores. Tindrà lloc als cinemes Illa Carlemany, amb la projecció de la pel·lícula Los caballos de Dios. L’entrada serà gratuïta.

tracking