reportatge

Puigdemont a Andorra

Són molts els usuaris de xarxes socials que han vist l’expresident al país: esmorzant, de botigues, a un concert o a un hotel.

Puigdemont a AndorrraFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

l president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, l’espera; la Moncloa, el busca; i el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, el reclama. L’expresident de la Generalitat, que aspira a la reelecció, és una de les persones més buscades ara mateix i molt s’ha especulat sobre on i com podrà tornar a Catalunya. La comunitat tuitera, però, té molt clar on es troba: a Andor­ra. Ahir al matí Puigdemont va esmorzar al bar Sinquede, a la plaça Guillemó, tal com va demostrar amb una fotografia “completament” verídica el propietari del bar, el Sisquet. El problema és que no va voler fer declaracions i per tant no sabem si volia un bon entrepà de fuet o ha agafat el gust als croissants. No és l’únic per això que l’ha vist per aquí. @1956Xesco va informar que l’havia vist “sortir d’un hotel” al país, però tampoc especificava on, ni tampoc si n’entrava o en sortia. @josepruana penjava una foto de l’expresident disfressat de roda de recanvi d’un 4x4 i afirmava que la imatge estava presa a la frontera del riu Runer. El @RicardoMunilla2 avançava que havia vist Puigdemont sortint de la frontera, però no va voler revelar la direcció que havia pres.

Més sort va tenir l’@Emilio_macchio, ja que ell el va “veure” al concert del conegudíssim DJ Dennis Cruz, a Grandvalira, dissabte passat. El Xavier Querol descobria la ruta de Puigdemont abans de tornar, i passava, com no, per fer unes “compres a Andorra”. Finalment, @oscarvillalibre es lamentava per no haver-li demanat “que portés tabac”.

tracking