x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cas BPA

El tribunal ajorna el judici unes setmanes

Els magistrats comunicaran la setmana vinent si el Govern i els actors civils poden continuar a la vista
El president del Tribunal de Corts ha anunciat en acabar la jornada d'avui del primer judici del cas BPA que la vista s'ajorna unes setmanes. Quin serà el període de suspensió és ara una incògnita perquè Josep Maria Pijuan ha explicat que dimecres o dijous vinent comunicaran la decisió sobre la qüestió prèvia perquè el Govern sigui expulsat de la causa i la plantejada sobre la presència dels accionistes minoritaris i els titulars de preferents com a actors civils. El tribunal preveu que sigui quina sigui la decisió les parts presentaran recurs i Pijuan ha assenyalat que el judici no
  • #7 esto solo podía pasar aquí
    (19/01/18 11:36)

    ¿Alguien se ha preguntado si tiene algún sentido todo este circo? ¿Alguien se ha parado a pensar si las acusaciones son ciertas? Incluso en el mundo en el que fuesen ciertas, ¿si ellos han sacado algo a cambio? ¿Somos borregos? ¿A partir de ahora meteremos en la cárcel a los trabajadores de las compañías? Valdría la pena informarse y reflexionar.

    Respondre
  • #6 Joan
    (19/01/18 11:30)

  • #5 Quina pena
    (19/01/18 10:39)

    Pel que es veu hi han molts nervis acumulats. Els advocats defensors dels gestors no acceptan combregar amb rodes de molí ?. No estan sortint les coses com alguns il.luminats volien ? Estem més a prop de que aquest judici s'acabi arxivant abans d'hora?. Quin espectacle estem donant ?.

    Respondre
  • #4 la pena de la prision demasido baja
    (19/01/18 09:39)

    para negociar hay ofrecer algo a cambio, y si por ejemplo, a JPM le queda un año y medio efectivo de prision, que vas a negociar con el? habria que tener 20 años, y negociar una rebaja a 10, eso si hace que la gente "cante"..todo sea dicho como ejemplo, que no estoy diciendo que el pobre JPM se merezca ninguna carcel.

    Respondre
  • #3 Les multes son massa altes.
    (19/01/18 09:14)

    La Fisclaia tambe s'equivoca: demanant aquestes multes exhorbitants, no hi ha marge per que els acusats s'avinguin a negociar: quina diferencia hi ha que et clavin una multa de 20 milions o que te la redueixin a 10? Si nomes tens un milio a casa, t'es igual!

    Respondre
  • #2 Silvestre s'equivoca
    (19/01/18 08:58)

    La defensa dels carrecs baixos no hauria de fer el joc als de dalt del banc! Haurien d'acceptar part de la culpa i emparar-se en les ordres dels superios i en el beneplacit donat pels controls del mateix banc! El que no sigui aixo es fer la feina bruta als de dalt del banc.

    Respondre
  • #1 Advocats estrella a l'andorrana
    (19/01/18 08:53)

    Andorra hi ha el que hi ha i no es pot demanar más, i a algún d'quests advocat "estrella" se'ls hauría de dir que atacant la instruccio i fent emprenyar als magistrats, estant fent un mal servei las seus clients! Están fent el joc als de dalt!

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts