Actua i Business France signen un acord per establir sinergies comercials

Permetrà la internacionalització de les empreses andorranes amb el coneixement francès

Actua i Business France signen un acord per establir sinergies comercialsACTUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actua i Business France van signar un acord de col·laboració entre les dues agències de promoció econòmica que permetrà potenciar la internacionalització de les empreses dels dos països. La signatura es va fer a la seu de l’agència francesa i a l’acte hi van ser presents el seu director general, Christophe Lecourtier, el secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica i la Innovació, Josep Maria Missé i la directora d’Andor­ra De­senvolupament i Inversió (ADI-Invest in Andorra), Judit Hidalgo. Missé va destacar que “és un acord molt important per a nosaltres en matèria de promoció econòmica, atès que és el primer que signem amb una entitat com aquesta. Ens permetrà ajudar totes aquelles empreses andorranes que volen sortir a l’exterior aprofitant el coneixement que ens ofereix l’agència francesa”.

Etiquetes:

Per la seva part, Lecourtier va afirmar que “estem molt interessats en tot el programa de desenvolupament econòmic del Govern d’Andorra, i estem oberts a treballar en cooperació amb les seves entitats i agents econòmics per veure com els podem ajudar a desenvolupar nous sectors econòmics”, va dir.

En aquest sentit, la directora de l’ADI ha afegit que “aquest acord dona suport per a empreses andorranes en el seu procés d’internacionalització i també explorar vies de col·laboració entre societats franceses i andorranes del sector tecnològic”.

Amb aquest acord, Actua podrà entrar en diferents xarxes internacionals d’organismes de promoció comercial.

tracking