Mobilitat

Cues de fins a set quilòmetres a la frontera hispanoandorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada de vehicles per la frontera hispanoandorrana va provocar que hi haguessin cues de fins a set quilòmetres, ahir al matí, segons va informar el departament de mobilitat a través de les xarxes socials. Les retencions van anar en augment al llarg del matí, ja que a primera hora hi havia dos quilòmetres de retenció a la frontera del riu Runer, però després es van ampliar fins als set. Aquestes cues es van traslladar a la CG-1, a l’entrada de Sant Julià de Lòria, encara que ràpidament es van dissipar i la normalitat va retornar a la xarxa viària del país.

Per altra banda, la situació va ser totalment diferent a la frontera francoandorrana, on no es va produir cap problema de circulació durant tota la jornada i el pas cap a França de l’RN-22, es va mantenir obert amb total normalitat.

Les pujades i baixades de pistes d’esquí van provocar petites retencions en moments puntuals, especialment a la CG-2 a Encamp i a la CG4 a la Massana, però també van desaparèixer ràpidament i no van ocasionar més problemes.

tracking