nternet

La web del Diari torna a batre rècords el 2017

‘diariandorra.ad’ augmenta un 15% el tràfic i es queda a prop dels tres milions de visites

La web del Diari torna a batre rècords el 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pàgina web diariandorra.ad no tan sols es consolida com la més vista del país (més enllà dels navegadors i xarxes socials), sinó que ha tornat a batre un altre rècord durant el 2017, situant-se en 2.865.021 visites. Significa un increment d’un 15,2% respecte al balanç del 2016. Si es compten les pàgines en què ha entrat cada usuari en una visita la xifra final és de gairebé 8,2 milions, amb un 11% més que un any abans.

L’augment del tràfic i la influència de la pàgina web del Diari continua creixent amb visitants de 199 països, fet que significa que no hi ha pràcticament cap país del món on no s’hagin produït visites. Entre els usuaris els andorrans són els més nombrosos (gairebé dos milions) i signifiquen el 68% del total. Els espa­nyols són el gran segon bloc amb prop de 700.000 visites i representen gairebé una quarta part de tot el volum. Des de França arriben el 3% dels visitants i el quart país de la llista és els Estats Units, on se n’han registrat 23.438.

Cal recordar que la versió completa de la web amb accés a les notícies íntegres tan sols és possible per als subscriptors, un col·lectiu que no deixa de créixer en les adscripcions digitals. El nombre d’usuaris individuals també s’ha incrementat de forma notable, un 16,1%. Comporta que fins a 665.708 persones diferents han visitat la web del Diari, que a efectes pràctics significa deu cops tota la població nacional.

El mòbil es dispara

Un dels punts destacats del balanç és que per primer cop les vistes a través del mòbil han superat les de l’ordinador. Ha succeït per un increment de fins a un 46% de l’entrada a través del telèfon, situant-se en gairebé 1,5 milions. Per ordinador, en canvi, la xifra es manté estable i és de prop d’un milió. El tercer sistema, a través de la tablet, també es manté estable, amb uns 450.000.

tracking