La policia investiga el cas dels urbans que no van atendre un jove begut

El cos manté en curs les indagacions per esbrinar si hi pot haver responsabilitat penal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia manté en curs una investigació per esbrinar si hi ha responsabilitat penal en l’actuació dels agents de circulació en el cas de l’home begut del Pas de la Casa, segons van confirmar ahir fonts del cos. L’anàlisi completa de la seqüència d’imatges que va gravar aquella nit una càmera de seguretat d’un restaurant del car­rer Maià, quan el jove ebri va caure sobre la neu just abans que dos agents abandonessin el lloc dels fets, és un dels elements que s’estan analitzant.

Etiquetes:

El jove i el seu germà, no residents de 23 i 18 anys, van ser detinguts per provocar aldarulls poca estona després que la càmera enregistrés la caiguda a terra del borratxo. Ambdós van passar la nit a dependències policials per un presumpte delicte d’amenaces, injúries i resistència a l’autoritat, i l’endemà van ser posats a disposició judicial.

En espera de conclusions

Fonts del comú d’Encamp també van posar en relleu ahir, després que dimecres les imatges difoses per un particular provoquessin una important polèmica a les xarxes socials, que continuen investigant si l’actuació dels agents de circulació va ser la correcta. El comú assegura que un cop disposi de les conclusions de la investigació prendrà les decisions escaients per l’actuació dels agents de circulació.

Els agents estaven traslladant un vehicle amb la grua en el moment dels fets. La policia va assegurar el mateix dimecres que just a l’hora de les imatges va rebre una trucada del servei de circulació que alertava que hi havia un home a terra.

tracking