Un edifici dels Marginets és evacuat per una fuita de gas

Els bombers van trigar una hora a ventilar l’immoble i no hi va haver ferits

Un edifici dels Marginets és evacuat per una fuita de gasXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de bombers va haver de desallotjar ahir, durant poc més d’una hora, un edifici del carrer Esteve Dolça, al costat del mercat dels Marginets d’Andorra la Vella, després que es produís una fuita en una bombona de gas butà d’un dels pisos habitats, i que els treballadors de les oficines dels primers pisos, els alertessin per la forta olor que es notava a l’immoble, segons va informar el cap de guàrdia.

Etiquetes:

Els fets van passar pels volts de les 10.20 hores, quan els bombers van rebre un avís del número 28 d’aquest carrer, perquè sortia una olor molta forta de gas i preocupava els treballadors de les oficines que ja es trobaven en plena activitat diària. Fins allà s’hi va desplaçar una dotació integrada per un camió, tres sotsoficials i vuit membres del cos. En arribar, van veure que les dues primeres plantes de l’edifici estaven destinades a oficines, mentre que a partir de la tercera, l’ocupaven pisos d’habitatges particulars. El detector de gas que portaven va donar positiu a l’únic pis que estava ple en aquelles hores, i quan els bombers es preparaven per esbotzar la porta perquè ningú els responia des de l’interior, va ser aleshores quan dues persones la van obrir, alarmades pels cops dels agents, que els va explicar la situació i els van acompanyar fins al carrer. Després van procedir a apagar la fuita de la bombona i a ventilar l’immoble, però també van haver de desallotjar les plantes d’oficines.

Segons va comentar el cap de guàrdia dels bombers, les dues persones estaven dormint i el gas encara no havia arribat fins a les habitacions, per això es trobaven en perfecte estat i no van necessitar ajuda mèdica en cap moment. L’operació sencera va durar poc més d’una hora i una mica més tard de les 11.30 els treballadors ja van poder tornar a la feina i els inquilins al seu habitatge, que ja estava ventilat.

tracking